DEH

DEH

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Η Aγωνιστική Συνεργασία ΔΕΗ για τον συνδικαλιστή και την εκπομπή «Ζούγκλα»

Με αφορμή τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή (ΖΟΥΓΚΛΑ) στις 3-2-11 και αναπαράγονται σε διάφορα SITE περί δήθεν ομόφωνης στήριξης του οργανωτικού γραμματέα της ΓΕΝΟΠ, δηλώνουμε απερίφραστα ότι ουδέποτε δώσαμε τέτοια στήριξη, αντίθετα στην συνεδρίαση του ΔΣ επαναλάβαμε αυτό που ανοιχτά με ανακοινώσεις επανειλημμένα έχουμε δηλώσει:
Από την χρηματοδότηση της ΓΕΝΟΠ από την ΔΕΗ και τις αναφορές για την επιχειρηματική δράση
συνδικαλιστικών στελεχών (Οργανωτικού γραμματέα) προκύπτει ηθικό πολιτικό και συνδικαλιστικό ζήτημα.

Διατυπώσαμε για μια ακόμα φορά την αντίθεση μας με την χρηματοδότηση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ από την ΔΕΗ.

Ζητήσαμε ακόμα μια φορά να καταργηθεί ο Ο.Κ.Δ.Ε. (Ταξίδια, κινητή τηλεφωνία κ.λ.π). Υπενθυμίζουμε ότι είχαμε διαφωνήσει για την ίδρυση του και δεν συμμετείχαμε ποτέ στην διοίκηση του.

Τέτοια φαινόμενα πάνε μαζί με την δράση του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα για την δράση του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού, για την συνολική του στάση. Να συσπειρωθούν με το ΠΑΜΕ για να παλέψουν ενάντια στην εξελισσόμενη αντεργατική λαίλαπα.

Καλούμε τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος μαζικά στην απεργία στις 23 ΦΛΕΒΑΡΗ
και στις συγκεντρώσεως που οργανώνει το ΠΑΜΕ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΠ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;ΡΩΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ....ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΛΕΟΝ Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ .ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΣ ΓΕΝΟΠ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑΡΘΕΙ.ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΔΑΚΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕ;ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ.