DEH

DEH

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΔΑΚΕ Ι.Τ. καταδικάζει την βάρβαρη, με εντολή της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ επίθεση των ΜΑΤ, σε διαδηλωτές εργαζόμενους, φοιτητές και καταστηματάρχες της Πτολεμαΐδας, οι οποίοι με αφορμή την παρουσία του Πρωθυπουργού διαδήλωσαν κατά της αδιέξοδης οικονομικής πολιτικής της Κυβέρνησης.
Την ώρα που οι εργαζόμενοι στα Λιγνιτωρυχεία της ΔΕΗ ατενίζουν με αβεβαιότητα το μέλλον της εργασίας τους, ο Πρωθυπουργός πραγματοποιεί φιέστες με την συμμετοχή κουστωδιών,
προκαλώντας ακόμη περισσότερο την οργή και την αγανάκτηση του κόσμου της μισθωτής εργασίας, των ανέργων και των μικρομεσαίων επαγγελματιών, οι οποίοι καθημερινά χάνουν από το εισόδημά τους και βλέπουν τα λουκέτα να πληθαίνουν.

Οι αγώνες των εργαζομένων και η αντίδρασή τους στην ΛΑΙΛΑΠΑ των μέτρων του κοινωνικού και οικονομικού μαρασμού, όπως οι δράσεις στην Πτολεμαΐδα, συνιστούν πράξη αυτονόητη, που η Κυβέρνηση αποφάσισε να αντιμετωπίσει με φασιστικού τύπου εντολή επίθεσης των ΜΑΤ.

Οι φωνές διαφοροποίησης από την καταστροφική και αδιέξοδη πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, που στόχο έχει το ξεπούλημα των Δημοσίων Επιχειρήσεων και οργανισμών κοινής ωφέλειας, πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο σχηματίζοντας αντιμνημονιακό μέτωπο, μέτωπο ανατροπής. Είμαστε βέβαιοι ότι σε λίγο όλοι θα πράξουν τα αυτονόητα τα οποία δεν είναι άλλα από την συγκρότηση κοινού μετώπου, αναχώματος απέναντι στην χειρότερη μορφή της νεοφιλελεύθερης πολιτικής και των εκφραστών της, την κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου και της τρόικας.


Το ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΔΑΚΕ Ι.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: