DEH

DEH

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Συνδικαλιστής της ΔΕΗ με βίλα στο Πανόραμα Βούλας

Μία ακόμη αποκάλυψη έφερε στο φως η τηλεοπτική εκπομπή «Ζούγκλα» και αφορά μία άκρως προκλητική υπόθεση με πολυτελές ακίνητο πίσω από το οποίο κρύβεται ο πασίγνωστος συνδικαλιστής, Ρίζος Ρίζος, που αγωνίζεται για τα δικαιώματα των εργαζομένων της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.
Το δεύτερο κομμάτι του ρεπορτάζ, που αφορά στον ίδιο συνδικαλιστή, ασχολείται με γραφείο που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας, στου οποίου το κουδούνι αναγράφεται το όνομα της Δ.ΕΗ. όπου εργάζεται, ωστόσο η διοίκηση της Δ.Ε.Κ.Ο. απαντά επισήμως στην εκπομπή ότι δεν έχει στην ιδιοκτησία της ούτε μισθώνει ακίνητο στη συγκεκριμένη διεύθυνση. Το περίεργο είναι ότι στην απάντησή του ο συνδικαλιστής μάς λέει ότι το γραφείο ανήκει στην κόρη του!

Τον συγκεκριμένο υπάλληλο αναζητήσαμε στο γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας, αλλά απουσίαζε και αποφασίσαμε να τον επισκεφθούμε στη Δ.Ε.Κ.Ο., από όπου μας απάντησαν ότι λείπει με κανονική άδεια… από τις 20 Δεκεμβρίου 2010 μέχρι τις 26 Ιανουαρίου 2011. Διόλου άχημα!

Πάντως, ο συνδικαλιστής ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει τίποτα το παράνομο στη διαδικασία, χωρίς να απαντά σχετικά με το ηθικό σκέλος της υπόθεσης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΣΤΟ http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=242728&cid=4
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ (ΤΡΑΒΕΛ ΠΛΑΝ ΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΕ)ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Ο.Κ.Δ.Ε;ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΙΣΕΙΣ;ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΙΣ ΔΕΗ.ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΠ.ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣΣΑ.ΤΩΡΑ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ.ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΠ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΔΕΛΦΙΑ......ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ

Ανώνυμος είπε...

nai synadelfe kai MEGALO STELEXOS kai topika MEGALOSTELEXH pou ar8ografoun gia ta panta tora teleytaia kai gia aytous gia ta oikopeda tou syneterismou epi 8hteias ton, gia ta volemata ston paidiko sta8mo kai gia ton synaiterismo. OLA 8A VGOUN elpizo na ka8arisoun ta lamogia, prin prolavoun kai ka8arisoun thn DEH.

Ανώνυμος είπε...

πεστε ονοματα ρε παιδια αν ξερετε κατι να το μαθουμε και εμεις οι μαλακες που επανω στην πλατη μας εχει παιχτει ενα αισχρο παιχνιδι.
Τοσα κοψιματα μισθων,δωρα χαμενα και κανεις δεν μιλησε. Τι στο διαολο θα γινει τελικα?