DEH

DEH

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Σχετικά με την ανάρτηση ΄΄ΑΟΡΑΤΗ και ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΗ Η ΔΑΚΕ-ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ΄΄ και τα όσα παρατηρεί ο εκλεκτός συνάδελφος Αντώνης Καραδήμας.

Αγαπητοί κ.κ θα συμφωνούσαμε μαζί σας εάν δεν δια βλέπαμε μια τάση ΄΄γενικής ισοπέδωσης όλων΄΄ και της αντιμετώπισης μας ως Αόρατους, Ανυπόληπτους κ.α.
Ως αυτονομημένη ΔΑΚΕ –ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (νέα), καταθέτουμε λοιπόν τα εξής. Από τον Δεκέμβριο του 2009 μέσα από μια σειρά ανακοινώσεων μας (μανιφέστα τα ονόμασαν κάποιοι) επιπλήξαμε την
ηγεσία της ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ υπογράφοντας ως ΄΄ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ΄΄ για την στάση της στην Γενικότερη πολιτική της κυβέρνησης, την στήριξη της στην ΠΑΣΚΕ, αλλά και την γενικότερη λειτουργία της παράταξης μας στον ΣΠΑΡΤΑΚΟ, ζητώντας το αυτονόητο ΄΄να κάνουμε αγώνα΄΄. Μας κατηγόρησαν ως κινδυνολόγους, ιδιοτελείς. Και σε συνεργασία με την ΠΑΣΚΕ, εισπράξαμε την αντικατάσταση μας από θέσεις στην εκτελεστική του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ (λίγο το κακό καθώς δεν ήμασταν συνυφασμένα μ΄αυτές), την περιθωριοποίηση μας. Μας διέγραψαν επίσης από τις τάξεις της παράταξης μέσω ρεπορτάζ, απαίτησαν από τα Μ.Μ.Ε. να μην φιλοξενούνται οι παρεμβάσεις μας, καθώς δεν ήμασταν θεσμοθετημένο όργανο κ.α.
Μετά από όλα αυτά. ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΣΤΡΑΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ !!! ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ. Να οικοδομήσουμε ξανά σε νέες βάσεις τις σχέσεις με τους συναδέλφους και τους ΔΑΚΙΤΕΣ. Την ρίξη με το συντηρητικό παρελθόν, να διαμορφώσουμε το μέλλον μας. Ξεκινήσαμε μια (νεα) ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με ΝΕΟΥΣ, στην ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!!! δυναμική, διεκδικητική & προπάντων υγιείς, ουσιαστικό όργανο υποστήριξης των εργαζόμενων. Ποια ενωτική κίνηση έκαναν; Μας έσυραν στα δικαστήρια εξουθενώνονταν μας οικονομικά (αφού αυτοί είχαν το ταμείο του σωματείου κι εμείς την τσέπη μας για τα δικαστικά έξοδα).
Ως θεσμοθετημένο όργανο πλέον. Διαδηλώσαμε (μαζί με συνδικαλιστές άλλων σωματείων) κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην πόλη μας καταγγέλλοντας τα στελέχη της ΠΑΣΚΕ που ήταν στην συγκέντρωση.
Καταγγελθήκαμε από την παράταξη μας ΄΄Για ΑΝΕΥΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ΄΄ και για Αριστερισμό.
Ασχοληθήκαμε με ζητήματα παραχώρησης ισχύς, πώλησης, ενοικίασης μονάδων από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και μας είπαν γραφικούς, υπερβολικούς και φαντασιόπληκτους.
Καταγγείλαμε το κατάντημα του ασφαλιστικού μας φορέα και απειληθήκαμε με μήνυση γιατί παρενθετικά αναφερθήκαμε σε πρόσωπα.
Υπερψηφίσαμε την πρόταση της ΔΑΚΕ /ΓΕΝΟΠ για την εναρμόνιση της επιχείρησης με την οδηγία 72 και προπηλακιστήκαμε από συγγενείς και φίλους ΔΑΚΙΤΗ εκπροσώπου εργαζόμενων (όχι του Μπουζουλα) γιατί άλλα μάλλον μπορεί να είχε συμφωνήσει με την ΠΑΣΚΕ.
Τι άλλο λοιπόν να κάναμε, να γινόμασταν μέρος αυτών των οποίων (όχι των προσώπων) σήμερα αναφέρεστε και σας προβληματίζουν ή να αντιδράσουμε. Να μέναμε ενιαίοι για να υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα κάποιον (που δεν αναφέρετε) να βρίσκονται σε θέσεις οργάνων της επιχείρησης; Να συνεχίζαμε να μένουμε ενιαίοι για το καλό της ΠΑΣΚΕ, ώστε να ασκεί αντιπολίτευση όποτε και για όποιον θέλει αυτήν; Να γινόμασταν μέρος της ανυποληψίας και συνεργάτες της απαξίωσης;
Προτιμήσαμε λοιπόν να προχωρήσουμε σε ΄΄διχοτόμηση΄΄ (αλήθεια η τριχοτόμηση ποια είναι) και να προσπαθήσουμε, να παρασύρουμε τους περήφανους δακίτες, πρώτα σε συσπείρωση και μετά σε αγώνες και δυνατές μάχες μέχρι τελικής πτώσεως, προάσπισης των συμφερόντων του και της επιχείρησης του Ελληνικού λαού και λιγότερο εναντίον της κυβέρνησης της τρόικας και του ΔΝΤ.
Αν αυτό είναι το αμάρτημα μας ΄΄λιθοβολήστε μας΄΄.
Ανυπόληπτοι, προδότες και ριψάσπιδες δεν πρόκειται να γίνουμε, ούτε και να επιτρέψουμε να μας χαρακτηρίσουν.
Τα παραπάνω κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και ειδικότερα στον ιστο χώρο μας http://dakespartakosdei.blogspot.com/ και είναι εύκολα να τα βρείτε και να τα διαβάσετε.
(Εμείς στην διάθεση σας ότι δεν βρείτε να σας το αποστείλουμε)

Τέλος να αναφέρουμε ότι: Η κατηφόρα δεν άρχισε χθες ή επί θητείας ΜΠΟΥΖΟΥΛΑ, άρχισε όταν η παράταξη βγήκε μετά από εκλογικό συνέδριο 1η δύναμη στην ΓΕΝΟΠ και παρέδωσε την ηγεσία στην ΠΑΣΚΕ. Συνεχίζει όχι γιατί είναι ΄΄ανύπαρκτος΄΄ ο Γραμματέας της παράταξης και ΄΄άφαντος΄΄ ο Γραμματέας της ΓΕΝΟΠ. Γιατί συνεχίζουν να εξυπηρετούνται συμφέροντα, ανθρώπων που έπρεπε να είναι σπίτι τους με τα εγγόνια, την γυναίκα και την σύνταξη τους. Και όχι σύμβουλοι, εκπρόσωποι, παράγοντες.

Με εκτίμηση
Δ.Α.Κ.Ε. – ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Νέο Ξεκίνημα - Νέα Εποχή - Νέα Σχέση με τους Εργαζόμενους

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία, πολλή αγάπη, αισιοδοξία για το μέλλον και με λιγότερα προβλήματα και ΟΧΙ καλό κουρά ι ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: