DEH

DEH

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΜΟΡΑΤΟΡΙΟΥΜ με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ή Αγώνες ενάντια στην πολιτική της !!!

To ελληνικό όχι στο swap

-Οι εγχώριοι επιχειρηματικοί όμιλοι διαφωνούν με την λύση που προκρίνει η ΔΕΗ για την ανταλλαγή ( swap) ενέργειας με την ΔΕΗ, μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας, πολύ απλά γιατί βλέπουν ότι θα μείνουν εκτός νυμφώνος.
-Η εγχώρια ιδιωτική παραγωγή ηλεκτρισμού γίνεται κυρίως από φυσικό αέριο και ΑΠΕ, δηλαδή από ακριβές πηγές και, προφανώς, σε έναν διαγωνισμό ο εγχώριος όμιλος που θα προτείνει στην ΔΕΗ ανταλλαγή ενέργειας, προκειμένου να πάρει από εκείνη φθηνό ηλεκτρισμό από λιγνίτη, θα είναι κατα πόλυ ακριβότερος σε σχέση με έναν όμιλο του εξωτερικού που θα προτείνει ανταλλαγή ενέργειας από υδροηλεκτρικούς, πετρελαϊκούς, λιθανθρακικούς ή, ακόμη, και πυρηνικούς σταθμούς.
-Αυτός είναι ο λόγος που οι Έλληνες ιδιώτες προτιμούν τη λύση της ενοικίασης μονάδων της ΔΕΗ και δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι εκτάκτως συναντήθηκε προχτές Πέμπτη ο πρόεδρος του ΕΣΑΗ (είναι ο σύνδεσμος των ιδιωτών παραγωγών ηλεκτρισμού) κ. Σάκης Καλλιτσάντσης με την υπουργό ΠΕΚΑ στην Αμαλιάδος.
            - - - - - -  - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- -  - -- - - - - - - - - - -- -  - -- - -- - - - - -- - - - - -  -- - - - - - - - - - - --  - -                                                                                                                                                                                                            

Ενερ. Εργαζ. ΔΕΗ: ...γι αυτό

1. Είχαμε αναφορές του πρωθυπουργού, στην διάρκεια του τελευταίου υπουργικού συμβολίου, κατά τις οποίες η απελευθέρωση της εγχώριας αγοράς ενέργειας θα πρέπει να γίνει με τρόπο που θα ενισχύει την ελληνική παραγωγή..

2. Παρέμβαση του ίδιου του πρωθυπουργού στο πολύκροτο θέμα του δανείου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.

 ΜΟΡΑΤΟΡΙΟΥΜ με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ή Αγώνες ενάντια στην πολιτική της. Αγαπητοί συνάδελφοι της ΠΑΣΚΕ ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: