DEH

DEH

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κατά ΔΑΚΕ «ΕΝΩΣΗ»:

Συνδικαλιστές με τις τ……ς. Αιδώς Αργείοι


Έχοντας καταγράψει κάθε ρεκόρ απουσίας, αδιαφορίας και προκλητικότητας η ΔΑΚΕ «ΕΝΩΣΗ» -που έφθασε στο σημείο να επιβεβαιώνει ότι ¨υπάρχει¨ μέσα από δελτία τύπου και ανακοινώσεις που εκδίδει με αφορμές που προέρχεται από τους κόλπους της ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ- αυτή τη φορά ήρθε, άνευρα και άνανδρα, να κάνει μία ακόμα απεγνωσμένη προσπάθεια να πλήξει την ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, τους αγώνες, την ιστορική πορεία, τους εργαζόμενους που πρεσβεύει.
Με ένα δημοσίευμα που το περιεχόμενό του βρίθει φληναφημάτων και εκφράσεων που αγγίζουν τα όρια του χυδαίου η ΔΑΚΕ ΕΝΩΣΗ έχει μπερδέψει το σώβρακο με την γραβάτα, μάλλον προσπαθεί
να πείσει τον εαυτό της ότι κάτι μπορεί και κάνει κι αυτή. Και μάλιστα Σήμερα,

Τώρα, χωρίς λόγο ενώ ποτέ άλλοτε δε μπήκε στον κόπο να πράξει τίποτα απολύτως. Τίποτα, ακόμα και όταν εργαζόμενοι και τοπικοί κοινωνία ξεσηκώνονταν και έβγαιναν στο δρόμο για να διεκδικήσουν, να απαιτήσουν, να αντιδράσουν.

Αφού λοιπόν δεν έχει να επικαλεσθεί καμία προσπάθεια και καμία κατάκτηση χρησιμοποιεί φθηνές εκφράσεις από ταινίες το σενάριο των οποίων θυμίζουν παλιές videoταινίες όπου δεν υπάρχουν πρωταγωνιστές αλλά μόνο κομπάρσοι γιατί αυτός είναι και ο μοναδικός ρόλος που γνωρίζουν καλά να παίζουν.

Γιʼ αυτούς όλα είναι ένα παιχνίδι και όλα ¨φτιάχνουν¨, ¨στρώνουν¨, ¨εξομαλύνονται¨ και ¨εξιλεώνονται¨ αν κατηγορήσουμε λίγο παραπάνω τους άλλους (στη συγκεκριμένη περίπτωση, την ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ) και αν προσπαθήσουμε να τους υποτιμήσουμε στα μάτια των άλλων. Προσπαθούν, ακόμα, να πείσουν τον εαυτό τους ότι ούτε οι εργαζόμενοι, ούτε η τοπική κοινωνία, ούτε κανένας άλλος γνωρίζει πως ακριβώς έχουν τα πράγματα.

Αιδώς. Αιδώς Αργείοι.

Γενικώς και ειδικώς, κανένα δικαίωμα δε έχετε να οχλαγωγείτε αφού ούτε από ραντεβού με την ιστορία γνωρίζετε, ούτε γνώστες της υπάρχουσας κατάστασης είστε, ούτε και πρόθεση να κινητοποιηθείτε και να ενταχθείτε στον αγώνα για το Κοινό καλό, που όλοι επικαλούνται, έχετε. Το να εξυπηρετείτε τα προσωπικά σας συμφέροντα, τις προσωπικές σας ανάγκες, σας είναι αρκετό. Είναι λυπηρό που η παράταξη και η επωνυμία της ΔΑΚΕ σύρεται πίσω από προσωπικές φιλοδοξίες, ασυδοσία και απληστία.

Η ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, οι εργαζόμενοι που ανήκουν σε αυτή δε θα επιτρέψουμε να δοθεί συνέχεια στην ανευθυνότητα και ανηθικότητα κάποιων. Το ποιοι είναι τα λιοντάρια και ποιοι οι πάπιες (ή μάλλον οι Κότες), έχει αποδειχθεί στο παρελθόν, έχει καθιερωθεί στο παρών και αποτελεί εφόδιο για να συνεχίσουμε απρόσκοπτα και αποτελεσματικά στο μέλλον τον αγώνα μας που είναι το συμφέρον και το καλό των εργαζόμενων, της επιχείρησης, της κοινωνίας.

Ούτω πράξαμε και ούτω θα πράττουμε πάντα.

Για τα υπόλοιπα επιφυλασσόμαστε να αναλάβουμε και να προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια που θα αποκαθιστά την πραγματικότητα.

Αναδημοσίευση από το kozanimedia.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ftou sas den ntrepeste ARXILAMOGIA tou KERATA. Vgazete kai glosa. Anti na kriveste.
Oso eseis 8a perimenete GRAVATOFORI to rantebou me thn ISTORIA 8a er8i to RANTEVOU me tous ERGAZOMENOYS kai tote na deite.

Ανώνυμος είπε...

Σας χαλασαν την σουπα??? Εκτεθήκατε στην ΠΑΣΚΕ και τον Προεδρο που ήταν μέσα και χαριεντιζωταν με τον Γιώργο Πρωθυπουργο, τον Γιωργο Υπουργό οικονομικών με την Ανούλα και τα άλλα παιδιά??? Έχετε δίκιο ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ. Αλλα για εσάς.
ΟΥΣΤ ΛΕΧΡΙΤΕΣ, ΟΣΦΥΟΚΑΜΤΕΣ, ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ της ΠΑΣΚΕ
Γιωργος ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ