DEH

DEH

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ - ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Προς:

Την ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Ανώνυμη Εταιρία (Δ.Ε.Η. Α.Ε)», που εδρεύει στην Αθήνα (Οδός Χαλκοκονδύλη 30) και εκπροσωπείται νομίμως.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ:
1) ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: Κ. ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
2) ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΚΑ: κα. ΤΙΝΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ
3) ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: κ. ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΑΠΟΔΟΧΩΝ

Τα εξοφλητικά Ιουλίου για τους εργαζόμενους της ΔΕΗ, περιέχουν το ανώτατο όριο αποδοχών, σύμφωνα με το άρθρο 2 του Ν. 3833/2010.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πολλοί συνάδελφοι, εργαζόμενοι κυρίως στην βάρδια Σταθμών και Ορυχείων να λάβουν αρνητικά εξοφλητικά.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι συνάδελφοι αυτοί υποχρεούνται από τη ΔΕΗ να εργάζονται βάρδια και υπερωριακά για να καλύψουν τις ανάγκες της επιχείρησης εξαιτίας των σημαντικών ελλείψεων σε προσωπικό.

Προειδοποιούμε κάθε υπεύθυνο ότι κανένας συνάδελφος δεν είναι διατεθειμένος να εργάζεται βάρδια , υπερωριακά, ΔΩΡΕΑΝ νύχτες και αργίες με ότι, λογικά, αυτό συνεπάγεται…

Είναι αυτονόητο ότι αν «σβήσει» η χώρα εν μέσω θέρους και τουριστικής περιόδου, οι μόνοι που θα ευθύνεται θα είναι η Κυβέρνηση.

Γι΄ αυτό απαιτούμε από την κυβέρνηση να δώσει εντολή με βάση το Νόμο 3833 άρθρο 2 που σαφέστατα ορίζει ότι η Δ.Ε.Η Α.Ε. εκπίπτει από την ρύθμιση. Σε διαφορετική περίπτωση καλείστε να αναλάβετε το «κόστος» των ενεργειών και παραλείψεών σας.
Για το Δ.Σ. του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Δ.Ε.Η. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

    Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας
Γιώργος Αδαμίδης          Κων/νος Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: