DEH

DEH

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

ΥΔΥΛΙ τίτλοι...τέλους ;

Κι όμως είναι αλήθεια ΤΟ ΥΔΡΥΛΙ δεν θα λειτουργήσει, δεν ξέρουμε αν είναι 600.000 ευρώ για ντουβάρι όπως έγραψαν κάποιοι συνάδελφοι σε ανακοίνωση ή κάτι άλλο, δεν ξέρουμε ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα, δεν θέλουμε να πιστέψουμε όσα ακούγονται.
Αυτό όμως που γνωρίζουμε είναι ότι ΤΟ ΥΔΥΛΙ δεν θα λειτουργήσει!!!!

Πάντως από την κατασκηνωση του ΣΚΟΥΡΑ αρκετοί συνάδελφοι δέχθηκαν τηλέφωνα. Ενημερώνοντας τους ότι δεν θα λειτουργήσει η κατασκήνωση Υδύλι της ΔΕΗ και ότι αυτοί έχουν την δυνατότητα να δεχθούν παιδιά. Καλούσαν δε τους συναδελφους να πάνε στο ασφαλιστικό και δηλώσουν το παιδί τους για να συμμετάσχει. Από συνάδελφο μας αναφέρθηκε ότι μέχρι και το παιδί του που είναι γεννηθείς 1994 και δεν δικαιούται να συμμετάσχει. Τους τηλ. και τους είπαν να μεταβούν στο ασφαλιστικό να την  δηλώσουν.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...ΑΡΗ !!! που έλεγε κι αείμνηστος Σπ. Καλογήρου

Την φώτο την λάβαμε με email και είναι αναρτημένη στο ΝΟΤΙΟ ΠΕΔΙΟ
Πάντως ο συνάδελφος που το έγραψε Άχριστοι (χωρίς χριστό) ή  Άχρηστοι (δεν κάνουν για καμιά χρήση) έχει δίκιο και είναι και τα δυο, αφού έκλεισαν την κατασκήνωση και πρέπει να παραιτηθούν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TELIKA O ADAMIDIS KI H PAREA TOY GIA POIO LOGO PHGAN STON MPOYRXA.
GIA FOTOGRAFIES??? H GIA NA THN KLEISOYN AFOY OLOI EIXAN ENHMERO8H OTI H KATASKHNOSH 8A DEXOTAN TA PAIDIA APO 1IOYLIOU??

Ανώνυμος είπε...

Σαν δεν ντρέπωνται. ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ απο ΤΑΠ και ΤΑΥΤΕΚΩ και να μην εμφανισ8ούν σε Κοζάνη και Πτολεμαίδα. Αλλα που να αφησουν τα φραγκα που περνουν Οντως είναι πολλα τα λεφά. ΟΥΣΤ