DEH

DEH

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ - Η ΕΝΩΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                               

ΚΟΖΑΝΗ 22/6/2010

Συναδέλφισσα – ε:

Η ΓΕΝΟΠ / ΔΕΗ και Η « ΕΝΩΣΗ » σε καλεί να συμμετέχεις δυναμικά στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010 στην Αθήνα.
Όλοι μαζί θα πρέπει με την παρουσία μας να ανατρέψουμε τα αντεργατικά, αντιασφαλιστικά και αντικοινωνικά μέτρα που μας γυρίζουν στην εποχή του Μεσαίωνα.
Για πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση ζούμε ένα παρόν δυσβάστακτο και ένα μέλλον αβέβαιο, εξαιτίας των πρωτοφανών μέτρων που παίρνονται σε βάρος μας.

Συναδέλφισσα – ε:
Σήμερα θα πρέπει να συμμετέχεις και εσύ σε αυτό το συλλαλητήριο, έτσι ώστε με την δυναμική σου, την αποφασιστικότητα σου και τον θυμό σου να στείλεις ένα ηχηρό μήνυμα με αποδέκτες τον
Υπουργό Εργασίας, τον Υπουργό Οικονομικών, τους Τοπικούς Βουλευτές αλλά και σε όλη την Κυβέρνηση ότι κανείς δεν μπορεί να αποφασίζει για εσένα, χωρίς εσένα!
Σήμερα ανατρέπεται ο οικογενειακός μας προγραμματισμός μέσα από την καταλήστευση που μας κάνουν και η οποία έχει σαν αποτέλεσμα να χάνουμε από 10 έως 15 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο.
Αυξάνονται τα όρια ηλικίας στα ΒΑΕ και ΥΒΑΕ και από τα 55 χρόνια μας πάνε στα 60.
Μειώνεται η σύνταξη μας.
Καταργείται η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.
Ανατρέπεται η Εργασιακή σου Σχέση.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ.

Συναδέλφισσα – ε:
Εάν και τώρα, σε αυτή την κρίσιμη για τον καθένα μας περίοδο, δεν αποφασίσεις να συμμετέχεις δυναμικά, στην πρόσκληση που σε απευθύνει η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και Η « ΕΝΩΣΗ », εάν δεν αποφασίσεις σήμερα κιόλας να προτρέψεις και τον διπλανό σου συνάδελφο ώστε να συμπορευτούμε χέρι – χέρι και να αγωνιστούμε για τα δίκαια αιτήματα μας, τότε μοιραία τους αφήνουμε Κυβέρνηση και Τρόικα ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ.

Συναδέλφισσα – ε:
Απομόνωσε τα συνδικαλιστικά παπαγαλάκια που προσπαθούν να σε καθησυχάσουν, με μοναδικό στόχο τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα και απέδειξε με την συμμετοχή σου ότι κανείς δεν μπορεί να σε θεωρεί υποχείριό του.
Δείξε την δύναμη σου συμμετέχοντας μαζικά στο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.
Η ΕΝΩΣΗ σε ενημερώνει ότι την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010 και ώρα 09:00 θα αποχωρήσουν ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ από Κοζάνη και Πτολεμαίδα.
Δήλωσε συμμετοχή σήμερα στα τοπικά στελέχη της « ΕΝΩΣΗΣ »
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: