DEH

DEH

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ


3 Ιουνίου 2010

Αγαπητοί φίλοι εκπρόσωποι των Μαζικών Μέσων Ενημέρωσης.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται το φαινόμενο καταχώρησης στα ΜΜΕ, ανακοινώσεων που φέρουν την υπογραφή ¨Στελέχη της ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ¨.
Επειδή:
1. Η ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είναι θεσμός στην περιοχή μας καταξιωμένος στην συνείδηση των εργαζόμενων, μέσα από τους διαχρονικούς αγώνες που έδωσε και θα συνεχίσει να δίνει μέσα από την μεγάλη οικογένεια του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
2. Η ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποτελείται από στελέχη με ονοματεπώνυμο, τα οποία είναι καταξιωμένα και υπερήφανα για τους αγώνες τους και σε καμία περίπτωση δεν φοβούνται να δημοσιεύσουν επωνύμως αυτά τα οποία υποστηρίζουν
3. Σε κάθε περίπτωση η ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ως συντεταγμένη θεσμική παράταξη εκπροσωπείται από τον νόμιμα εκλεγμένο Γραμματέα Συντονιστικού Βασιλειάδη Κωνσταντίνο, καθώς και τον αναπληρωτή Γραμματέα Συντονιστικού Καζαντσίδη Κωνσταντίνο,
Για όλους τους παραπάνω λόγους λοιπόν εκτιμούμε, ότι είναι δεοντολογική υποχρέωσή σας να διασταυρώνετε την προέλευση των ανακοινώσεων που εμπεριέχουν την επωνυμία ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και που σε κάθε περίπτωση που αυτές είναι ανυπόγραφες δεν εκπροσωπούν τις θέσεις και τις απόψεις της καταστατικά υφιστάμενης ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. Όπερ σημαίνει ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος δημιουργίας λανθασμένων - παραπλανητικών εντυπώσεων.
Είμαστε σίγουροι ότι θα μεριμνήσετε για την αντικειμενικότερη δυνατή παροχή της πολύτιμης, ούτως ή άλλως, ενημέρωσης την οποία είστε ταγμένοι να εκπροσωπείτε με τα μέσα (έντυπα, ηλεκτρονικά κ.α.) που διαθέτετε.

Γραμματέας Συντονιστικού Αν. Γραμματέας Συντονιστικού
Βασιλειάδης Κωνσταντίνος Καζαντσίδης Κωνσταντίνος


Εν. Εργ. ΔΕΗ: Συμπαθέστατοι συνάδελφοι της ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο σας και σας ενημερώνουμε προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι παρ΄ότι η επιστολή σας έχει το λογότυπο και τις υπογραφές των υπευθύνων, αυτό εστάλει από ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ΣΑΚΗΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ mastorassakis@gmail.com τι να υποθέσουμε ότι ολόκληρη παράταξη δεν έχετε EMAIL και χρησιμοποιείτε αυτό ενός φυσικού προσώπου, ότι εκφράζετε από τον αποστολέα ή ότι είναι προϊόν κακόβουλης πράξης για να εκτεθούν οι υπογράφοντες; Συνεπώς αν υιοθετήσουμε τα γραφόμενα σας τότε ούτε το παραπάνω έπρεπε να αναρτήσουμε, επίσης το EMAIL που λαμβάνουμε έχει ονοματεπώνυμο αποστολέα.
Εμείς δεν είμαστε τίποτα άλλο από ένα ορμητήριο κριτικής, σκέψεις και αντίστασης, οι δε απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις του διαχειριστή. Το βήμα είναι ελεύθερο σε όλους (πολιτισμένους και πολιτισμένα κείμενα) χωρίς κανένα αποκλεισμό για θέματα σχετικά με την ΔΕΗ και όχι την γενικότερη πολιτική.
Η δε ανάρτηση ειδήσεων από τους χώρους εάν είναι από εμάς, είναι σαφές ότι πρώτα έχουν διερευνηθεί, άλλως αναρτούνται «σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες δεν επιβεβαιώσαμε»
Ευχαριστούμε πολύ

Δεν υπάρχουν σχόλια: