DEH

DEH

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις του ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΔΝΤ, ΕΕ

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
Συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις του ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΔΝΤ, ΕΕ
   Το Συνδικάτο Εργαζομένων στην Ενέργεια Εργατική αλληλεγγύη, χαιρετίζει την δημιουργία του Μετώπου Ενάντια στο Μνημόνιο Κυβέρνησης, Δ.Ν.Τ, Ε,Ε στο Νομό Κοζάνης. Το Μέ-τωπο συσπειρώνει εργαζομένους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, άνεργους, συντα-ξιούχους, αυτοαπασχολούμενους, φοιτητές και μαθητές ανεξαρτήτου συνδικαλιστικής και πολιτικής ένταξης και φιλοδοξεί να σηκώσει έναν μαζικό, ενωτικό, ταξικό αγώνα στην πε-ριοχή μας ενάντια στα εξοντωτικά, αντεργατικά, αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης και της Τρόικας.
   Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τους πολίτες της περιοχής να συμμετέχουν στις εκ-δηλώσεις του Μετώπου αλλά και στις Ανοιχτές Λαϊκές Συνελεύσεις όπου αποφασίζονται με διαδικασίες άμεσης δημοκρατίας ο χαρακτήρας, το διεκδικητικό πλαίσιο και οι επόμενες εκδηλώσεις του Μετώπου.

Οι εκδηλώσεις του Μετώπου το επόμενο διάστημα είναι:
1. Δευτέρα 21 Ιουνίου ώρα 21.00 στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης: Προβο-λή Ταινίας και συζήτηση για την κρίση.

2. Τετάρτη 23 Ιουνίου ώρα 10.00 π.μ: Συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποι-ήσεις.

3. Πέμπτη 24 Ιουνίου ώρα 20.00: Στο Θεατράκι του Αγίου Δημητρίου (Σε πε-ρίπτωση κακοκαιρίας στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης) Εκδήλωση, συζήτηση για την κρίση, τα μέτρα, τις εναλλακτικές προτάσεις και την απάντηση του Εργατικού Κινή-ματος με ομιλητές τους:

1. Δημήτρη Καζάκη


2. Βασίλη Σαμαρά


3. Λεωνίδα Βατικιώτη

Το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: