DEH

DEH

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Επίθεση Μανώλη σε Κυρ. Μητσοτάκη

Το προεδρικό διάταγμα για τις απολύσεις προκάλεσε εσωκομματικές τριβές στη ΝΔ καθώς ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε «βαρίδι» τις αντιδράσεις των συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ. «Τo κόμμα έχει διαδικασίες και κανείς δεν θα του υπαγορεύσει τι θα κάνει. Σήμερα που η κοινωνία ψάχνει στηρίγματα για να αμυνθεί στις πολιτικές του μνημονίου που ψήφισαν η κυβέρνηση και τα εξαπτέρυγά της, η γενική επίθεση κατά των συνδικαλιστών για οποιονδήποτε λόγο ή αφορμή, όπως έκανε ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης, είναι τουλάχιστον περίεργη, αν όχι ύποπτη» τονίζει στο «Βήμα» ο γραμματέας Συνδικαλισμού της ΝΔ κ. Ι. Μανώλης (φωτογραφία) και συνεχίζει: «Οφείλουμε να είμαστε δίπλα στους δοκιμαζόμενους εργαζόμενους και συνταξιούχους που βλέπουν να ανατρέπονται κατακτήσεις δεκαετιών. Κάτι που δεν το κάνουν οι πολιτικοί που προτιμούν τις επαφές τους με επιχειρηματίες και όχι με την κοινωνία».   Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=338285&ct=32&dt=18/06/2010#ixzz0rJLrN136

Εν.Εργ.ΔΕΗ: Το παραπάνω επιλέχθηκε να αναρτηθεί  λόγο της διαχρονικής στάσης που κρατά ο κ. Μανώλης καθώς είναι ο μοναδικός πολιτικός, πρώην συνδικαλιστής που και ως κυβερνητικός και ως αντιπολίτευση είναι πάντα με τον εργαζόμενο, την κοινωνία και τα συμφέροντα αυτών. Οι απαντήσεις που έδωσε στον κ. Κ. Μητσοτάκη ήταν κάτι παραπάνω από σωστές. 
Ας το βλέπουν κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ που αν και μεγαλοσυνδικαλιστές όταν ΄΄κατέλαβαν΄΄ την εξουσία ξέχασαν τα πάντα, στηρίζοντας και ψηφίζοντας αντεργατικά και αντιλαϊκά νομοσχέδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: