DEH

DEH

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Θετικά μηνύματα για μετεγκατάσταση - 5η μονάδα - Προσλήψεις


Διαβάσαμε στο kozan.gr: Θετικά μηνύματα για μετεγκατάσταση - 5η μονάδα - Προσλήψεις
Ικανοποιημένοι, αλλά και με συγκρατημένη αισιοδοξία, αποχώρησαν από τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΔΕΗ, Αρθρούρο Ζερβό, οι εκπρόσωποι του Δήμου Δημητρίου Υψηλάντη,
Ο κ. Ζερβός δεσμεύτηκε πως η ΔΕΗ δεν έχει πρόθεση να μπει στα 1300 στρέμματα και να αφήσει στη… «μοίρα» του τον οικισμό.
Δημοπρατείται η 5η Μονάδα- Κανονικά οι προσλήψεις
ουσιαστικά ανάβει το πράσινο φως και για την 5η Μονάδα, με τον Αρθούρο Ζερβό, να δεσμεύεται πως τον επόμενο μήνα ή μέσα στο Μάιο, θα βγει στο αέρα η δημοπράτησή της, με τους περιβαλλοντικούς όρους να «τρέχουν» παράλληλα. Ο κ. Ζερβός δεσμεύτηκε επίσης πως οι προσλήψεις των επιτυχόντων θα πραγματοποιηθούν κανονικά μέσα στο 2010, βάζοντας έτσι το «κερασάκι στην τούρτα» μιας απολύτως ικανοποιητικής συνάντησης.

Εν.Εργ.ΔΕΗ: Να υποθέσουμε πως κάτι ανάλογο θα πει και στον ΣΠΑΡΤΑΚΟ σήμερα. Εμείς σημειώνουμε Ικανοποιημένοι αλλά και με συγκρατημένη αισιοδοξία οι κάτοικοι. Μπορεί και να μην γίνει αυτό που τους υποσχέθηκε.
Δεσμεύτηκε ότι δεν έχει πρόθεση να μπει στα 1300και όχι δεν θα μπει. Αν χρειαστεί θα μπει προφανώς.
Δεσμεύτηκε στο επόμενο μήνα ή μέσα Μάι η προκήρυξη της μονάδας 5 Πτολεμαίδας. Αρχές με μέσα Μαρτίου μας είχε πει.
Δεσμεύτηκε ότι οι προσλήψεις των επιτυχόντων θα πραγματοποιηθούν κανονικά μέσα στο 2010. Όλοι, οι μέχρι 31-12-09, οι 31-12-09 & 1-1-10. Μέσα στα πλαίσια που ορίζει ο νέος νόμος ή σύμφωνα με τις άμεσες τρέχουσες ανάγκες της ΔΕΗ.