DEH

DEH

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΛΙΓΝΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


Ολοκληρώθηκε η ημερίδα του Δήμου Κοζάνης με θέμα Ο ΛΙΓΝΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Στην ημερίδα παρουσιάσθηκαν σοβαρές και ποιοτικές εισηγήσεις για την αναγκαιότητα του Λιγνίτη στο ενεργειακό ισοζύγιο της χώρας, καθώς και νέες τεχνολογίες καύσης του και παραγωγής Η.Ε.
Ξεχώρισαν οι παρουσίες ανθρώπων που συνεχίζουν να ενδιαφέρονται για τον λιγνίτη το μέλλον του και την περιοχή, κάτι το οποίο μας χαροποίει ιδιαίτερα και μας δίνει κουράγιο, όπως του πρώην Διευθυντή κ.κ. Γιωτόπουλου, του κ.κ. Χαριτωνίδη Σ κ.α.
Ξεχώρισαν ακόμα η εισήγηση του συναδέλφου και μέλος της ΓΕΝΟΠ Καραλευθέρη Παντελή, οι παρεμβάσεις του πολύ καλά ενημερωμένου Προέδρου του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ Αδαμίδη Γιώργου και του μέλους της ΓΣΕΕ και Ε.Ε. ΔΑΚΕ Ι.Τ. Μιχάλη Ραμπίδη, η αναφορά κατά την εισήγηση του κ.κ. Κακαρά για τα στοιχεία της παρουσίασης του σε έναν νέο επιστήμονα από την περιοχή μας και εν δυνάμει συνάδελφο καθώς περιμένει την πρόσληψη του στην ΔΕΗ του Ηλία Ραμπίδη (υιό του Μ. Ραμπίδη)
Ιδιαίτερα ξεχώρισε για άλλη μια φορά η απουσία της ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ όπως γίνεται το τελευταίο διάστημα απ΄όλα τα μεγάλα ζητήματα, για το μέλλον του Λιγνίτη, της ΔΕΗ, της Περιοχής.